Translate

ONmarocco

Ervaar de cultuur en erfgoed van Marokko met een bezoek aan de Marrakech Medina



Als u op zoek bent naar een vakantie die functies zonneschijn, cultuur en erfgoed vervolgens verblijf in een villa Marokko voor u zou kunnen zijn. Vindt u dat er genoeg is te zien en te doen, met name in de hoofdstad van Marrakesh.




Wanneer u in een villa in Agadir u zeker zou moeten besteden ten minste één dag de Medina van de stad verkennen verblijft. De oude stad van Marrakech is een spannende plek om te verkennen, biedt u de mogelijkheid om te ervaren van de cultuur en geschiedenis van Marokko allen in één plaats. Als u wilt doen sommige winkelen tijdens uw verblijf souvenir kon niet dan u vinden een betere plaats, met souks (markten) verspreid over de straten van de Medina.




U kunt oprapen ambachten, stoffen en lokale delicatessen, geeft u de kans om te kopen een aandenken aan uw reis of halen sommige ongebruikelijke giften voor uw vrienden en familie. Als je bedorven voor keus wanneer het over het plukken van één van de vele Agadir villas aan huur en u moet Selecteer een waarmee u gemakkelijk toegang tot Marrakesh beschikbaar komt.




Een bezoek aan de stad Medina is over veel meer dan alleen winkelen, met tal van historische bezienswaardigheden om uit te zoeken. Als je in de Medina zelf loopt, zult u opmerken dat de oude stad van Marrakech is omringd door wallen van de 12e eeuw. Het erfgoed van de stad stopt niet daar, met tal van andere interessante gebouwen die elk een ander deel van Marrakesh de erfgoed vertegenwoordigen.




Stoppen in het hoofdplein in de scène te nemen is aan te raden, als u een van de straat artiesten bij de hand te geven u een unieke culturele show kunt vinden. Hoewel delen van de Medina overvol lijken kunnen, zijn er nog gebieden die u voor sommige meer ontspannen uitstapjes bezoeken kunt.




De Saadian Tombs gelegen in de tuin, Arabo-Andalusische zijn één dergelijke plaats. De mausolea zijn prachtig ingericht en zorgt voor een welkome onderbreking van de drukte en bedrijvigheid van de markten.




Een ander zicht om aan te nemen is de moskee El-Mansour, die bekend voor zijn opvallende minaretten staat. Als u wilt zien van de Medina - en in feite Marrakesh - in een alternatieve licht dan u het El-Badipaleis durven zou. Het terras op de ruïnes van dit paleis uit de 16e eeuw biedt een panoramisch uitzicht over de daken van de stad.


No comments:

Post a Comment