Translate

ONmarocco

Ontdek de magische, mystieke Marokko op een schoolreis



De schoolreis geworden een steeds gewaardeerd onderdeel van het nationale curriculum en met de wereld opent zijn deuren om te reizen de gelegenheid om groepen van studenten op educatieve reizen is eindeloos. Nemen van studenten uit hun omgeving bekend klas verruimt de geesten, introduceert nieuwe ervaringen en moedigt motivatie en hernieuwde enthousiasme. Terwijl theorie en leren door middel van leerboeken heeft zijn plaats, er is niets heel graag een onderwerp of een concept in verband brengen en het overwegen van een drie dimensionale perspectief.




Op een schoolreisje, zijn studenten genomen uit hun comfortzone en zachtjes aangemoedigd om druk op hun grenzen en vraag hun vooroordelen. Er is geen betere manier om te leren dan door ervaring. Naast de educatieve voordelen van een schoolreisje, studenten krijgen ook de kans om te ontwikkelen sociaal en persoonlijk, interactie met nieuwe culturen en gesprek anders binnen hun peer-groep.




Er zijn prachtige reizen bedrijven die uitstekende school reis pakketten naar sommige erg spannend bestemmingen over de hele wereld organiseren. Alle onderwerpen vallen, alle leeftijden verzorgd voor, en alle eisen rekening gehouden voordat de reis is afgerond.




Wat te zien in de divers land van Marokko




Marokko is magisch en er is geen ander woord voor het. Een plaats van exotische bezienswaardigheden, geluiden, geuren en smaken, dit land is boeiend in elke betekenis. Marokko is een ontwikkelingsland en een die zijn verleden met grote eer terwijl het aanpakken van de toekomst met prachtige kracht omvat. Studenten krijgen in Marokko, ruimschoots de gelegenheid om te vergelijken van de samenleving, de economie en de Gemeenschap daarmee meer vertrouwd aan hen.




Van de oude Medina van Marrakesh naar de toeristische stranden van Essouria, van de ongelooflijke bergen van de hoge Atlas aan de nomadische cultuur van de Berber van het laagland, is Marokko een land van contrasten.




Begin in Marrakesh studenten zullen kunnen krijgen een echt gevoel voor de islamitische cultuur die hier zit. De stad is verdeeld in twee delen, en heeft een nieuwe, meer Europees district genaamd Gueliz en de oude Medina, dat is het historische deel van de stad. De twee gebieden zijn trekken in verschillende richtingen en terwijl de Medina is opgebouwd uit een labyrint van kleine straatjes, exotische op zoek sieraden winkels, slangenbezweerders en spice kraampjes, het nieuwe district is duidelijk meer moderne met flitsende winkelcentra, hoge stijging banken en gemerkte winkels.




De souk in de medina is de grootste in de wereld en is een fascinerende plek om een middag doorbrengen. Het Museum van Marrakesh heeft sommige prachtige artefacten terwijl de Koutoubia-moskee ook zeker een bezoekje waard is. Bekend als de rode stad, wanneer je wandeling rond de stadsmuren van Marrakesh begrijpen u snel waarom.




Van Marrakesh bezoeken de Agafay woestijn en overwegen hoe de nomadische bevolking van dit land hebben gehad om een rustiger leven omarmen om te overleven. Achter liggen het Atlas-gebergte en de enorme Lake Takerkoust, die zeven kilometer lang is. Studenten krijgen een kans om te overwegen het belang van irrigatie en hydro-elektriciteit wanneer ze over de reden voor het meer bestaan leren.




Marokko heeft zoveel te bieden enthousiaste studenten op een schoolreisje. Van de adembenemende landschappen tot de onderliggende politieke en economische kwesties, en van de rijke geschiedenis aan de diepgewortelde religieuze invloeden krijgen studenten genoeg om te verkennen, veel vraag te veel terug naar de klas te nemen.


No comments:

Post a Comment