Translate

ONmarocco

Reis naar Marokko



Het unieke, tijdloze en ongewijzigd Marokko maakt een grote indruk op de geest. Marokko is een Noord-Afrikaanse land met vele reisbestemmingen. De beste tijd voor Traveling naar Marokko is tijdens de wintermaanden. De echte schoonheid is het Atlas-gebergte. Marokko heeft de smaak van romantiek, oude cultuur en geschiedenis. Sommige van de steden van Marokko zijn Marrakesh, Essaouira, Casablanca, Tanger en Fes. Bazaars, Medina, riads, sprankelende pijpen en ja, uitstekende stranden maken reizen naar Marokko een prachtige Afrikaanse avontuur.




Sightseeing in Marokko omvat beroemde stranden, beste badplaatsen, vertegenwoordigd door Essaouira, Tanger en Asilah, ook het Atlas-gebergte, de Saharawoestijn, de Dades-vallei.




Marokkaanse cultuur gastheren vele mensen met inbegrip van Berbers, de mensen van Noord-Afrika en de Nijl-vallei. De Marokkaanse cultuur is traditioneel met de mannen verdienen en vrouwen het verzorgen van het koken thuis. Er zijn veel van de beperkingen wat betreft vrouwen betrokken zijn. Vriendelijke en kleurrijke omgeving vindt u in Marokko. Marokkaanse cultuur is beroemd om zijn gastvrijheid.




Een verblijf in Marokko is een fascinerende ervaring. Marrakesh, wordt het cultuur centrum van Marokko, is een luidruchtige en bevolkte stad. Als u een verblijf hier overweegt, is Riad de beste optie. Riads in Marrakesh, het traditionele Marokkaanse huis, heeft in het algemeen een centrale binnenplaats met een fontein, restaurant of een zwembad. Sommige Marrakesh riads hebben ook terrasvormige cafetaria's, waar u ontbijt eten kunt terwijl u geniet van de schoonheid van de stad. Smaak van traditionele maaltijden kunt u genieten in Marrakesh riads. Alle de Marrakesh riads, zijn niet duur. Er zijn vele riads in Marrakesh, spelen een belangrijke rol in de Marokkaanse cultuur. Enkele populaire riads in Marrakesh zijn, Riad Magellan, Riad Dar Dialkoum, Riad Assala, Riad La Terrasse Desoliviers en nog veel meer.




Essaouria, de Marokkaanse stad is verrijkt met een mengsel van Franse invloeden samen met Marokkaanse tradities en cultuur. Essaouira is bekend om haar hout beeldhouwen, schilderijen, stoffen en muziek. De stad heeft lange witte huizen met blauwe deuren, en workshops. Ontzagwekkende stranden, zeevruchten en Gnaoua Music Festival zijn de specialiteit van de Essaouria. Als u wilt dat de meest fascinerende ervaring hier, moet u Essaouria riads bezoeken. Een verblijf riads in Essaouria is ideaal voor gezinnen. Essaouria riads, geven een huiselijke gevoel. Kamers zijn volledig uitgerust, met extra bedden, volledig uitgeruste badkamers, multi keuken restaurants en nog veel meer. Sommige van de beroemde riads hier zijn Ryad Watier, en Riad Asmitou.




Er zijn enkele reizen tips op Marokko die u moet onthouden. Niet moslims zijn verboden uit het bezoeken van moskeeën. Als u bezoek aan de stad tijdens de maand van de Ramadan, zul je een andere ervaring. Meestal de mannen en vrouwen beide voorkeur ter dekking van hun lichaam. U bent vrij om te verkleden als u alstublieft, maar niet beledigen Marokkanen over hun kleren. Lokale valuta is Dirham. Marokkaanse vervoer is niet erg duur. U zult genieten van uw verblijf daar.


No comments:

Post a Comment