Translate

ONmarocco

Marokko vakanties met kinderen





Je gaat waar met uw kinderen? Is niet dat gevaarlijk en wat zal ze doen er?




Dit is waarschijnlijk een antwoord dat u van uw vrienden en familie na hen te laten weten dat je op vakantie naar Marokko met uw kinderen gaat.




Een vakantie van Marokko staat garant voor unieke, exotische en pittige ervaring dat de kleintjes nooit zal vergeten. Het is het land van vliegende tapijten, Ali Baba en zijn dieven, Aladdin's lamp en vele andere mystic verhalen. Vakantie in Marokko is een perfecte vakantie voor uw gezin. Na hun aankomst naar Marokko wordt al deze fantasieën en verhalen trouw aan u en uw kinderen.




De oude keizerlijke steden van Marokko hebben vol glas activiteiten en zijn geweldige introductie tot een verschillende cultuur en geschiedenis. De souks, de slangenbezweerders, de henna dames zal verbazen uw hele gezin. De prachtige tuinen, oude paleizen, de ezel passeren steegjes, de rel van kleuren zal maken uw reis onvergetelijk en leuk. Als u moe van het bezoeken van bezienswaardigheden en wilt afkoelen bezoek het Oasiria Water Park door Marrakech waar u in Kinder lagunes zwemmen kunt, rijden op het piratenschip, of spetteren in het golfslagbad.




Een andere goede manier om af te koelen is om te reizen op een dag tour van Marrakech naar het Atlas-gebergte. Er zijn vele kleine wandelingen waar zelfs uw kleintjes zullen genieten van. Huren ezels te nemen u voor een kleine rit langs de weiden van lokale Berbers en hun modder huizen die kleven op de bergen. Of ontdek een van de meren zoals de Lalla Takerkoust waar kinderen kunnen uitvoeren wild en verkennen.




En hoe zit het met de romantiek van de Sahara woestijn? Is er niet een magische voor een bezoek aan het land waar de caravans eens passeren op hun weg naar handel zout, goud, ivoor en slaven. Op uw reizen Marokko tour door de Sahara woestijn bovenop uw kameel net als de oude caravans deed. Hebt u de mogelijkheid om te overnachten in de tent in het kamp van de woestijn die is een waar avontuur niet alleen aan uw kinderen, maar ook voor de volwassenen ook.




Reizen naar Marokko zijn wat kindertijd zou moeten gaan over. Marokko tour zal uw kinderen kennismaken met een andere cultuur. Het zal verruimen hun horizon die duizend keer beter dan zijn dan enkel het schudden van handen met Goofy in Disneyland.


No comments:

Post a Comment