Translate

ONmarocco

Vijf essentiële Celebrity ervaringen in Marokko



Seks en drugs eerst gelokt beroemdheden naar Marokko in de swingende jaren zestig. Jimi Hendrix en de Rolling Stones behoorden tot de eersten om te komen in 1966, en het was in Tanger die Cecil Beaton nam de beroemde breuk van de ' stenen door het zwembad van het hotel. Nu dat de seks en drugs zijn voor het grootste deel verdwenen, houdt de goedkope filmen kosten en Boheemse levensstijl Zuid-Marokko celeb quotiënt hoog. Echter, u hoeft niet te worden op een beroemdheid begroting om te genieten van de A-lijst levensstijl die Marokko te bieden heeft. Hier is een lijst van de top vijf celebrity ervaringen in Marokko met iets voor elk budget.




Inname van Afternoon Tea met Richard Branson




Hoog gelegen in het Atlasgebergte, Richard Branson's exclusieve is 'Kasbah Tamadot' een wereld weg van de drukke souks (markten) en de Medina van Marrakech. De retreat, die voornamelijk een luxehotel in Marokko is, is alles wat je zou een multimiljonair Afrikaanse schuilplaats te denken. 'S nachts, kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes van de twee onsite restaurants, maar Kasbah Tamadot is ook open tijdens de dag voor een traditionele Marokkaanse mint thee, de traditionele Berber manier gediend met zweepslagen van suiker en ziekelijk zoete baklava.




Geniet van uw thee terwijl met uitzicht op de beroemde weerspiegeld zwembad en daarna worden zeker kijkje nemen rond de luxehotel in Marokko met zijn individueel ingerichte kamers en onsite kameel kinderboerderij. Nadat vulling omhoog op zoete thee, mis niet de gelegenheid om een wandeling naar een nabijgelegen Berber dorp, zal degenen onder u met onder-12 of na een meer ontspannen Marokkaanse vakantie, blij te merken dat er ook de optie van reizen er eersteklas door mule.




Bezoek Yves St. Laurent Marokkaanse Muse




Binnen de ommuurde stad waar vervuiling producerende vervoer verboden is, is de optimale manier om uit en over door koets. Er is weinig meer romantisch dan reizen per paard en het bezoeken van de prachtige blauw-hued tuinen van Yves St. Laurent. Deze tuin werd vaak aangehaald als inspiratie voor Algerijnse geboren, Yves St. Laurent kleding en zijn as zijn hier bestrooid op de gronden.


Als u ervaren sommige islamitische cultuur tijdens uw Marokkaanse vakantie wilt, dan keren tijdens de uren met daglicht en bezoek het Museum van islamitische kunst, waarvan kobalt blauwe muren de perfecte achtergrond aan Marokkaanse muze Yves bieden'.




Boven Par op een cursus geschikt is voor een President




Golf is meestal niet het eerste ding om te lente tot de geest als Marokko wordt genoemd, maar nog veel luxehotels in Marokko zijn niet compleet zijn zonder hun eigen golfbaan. Marokko is snel in opkomst als een van de grootste golf bestemmingen in de wereld, dankzij het perfecte klimaat en de prachtige achtergronden, en terwijl nieuwe cursussen regelmatig te openen zijn, op dezelfde plek Royal Golf De Marrakech heeft gestaan sinds 1923. De cursus is gelegen aan de voet van het Atlasgebergte sneeuw bedekte en verfraaid door een aromatische mix van Oranje, abrikoos, eucalyptus en cipres bomen. Winston Churchill, die beschreef Marokko als 'gewoon de mooiste plek in de wereld', keerde terug naar deze golfbaan op nu minder dan vijf gelegenheden, hij bracht zelfs Amerikaanse President, Ike Eisenhower langs voor een ronde.




Souk winkelen Sienna stijl




Met hun modieuze nemen over Bohemen, het is niet moeilijk te zien waarom Sienna Miller en Kate Moss Gratis-spirited Marokko worden aangetrokken. Geen Marokkaanse vakantie is compleet zonder "fine-tuning"-uw vaardigheden van de onderhandeling in één van Marrakesh de beroemde souks (markten). Echter, als je notoir slechte op koehandel, maken, zoals Sienna en huren uzelf haar persoonlijke shopper, Laetitia. Laetitia viel in liefde met de souks tijdens een vakantie met het gezin naar Marokko, en heeft nu het opzetten van winkel runnen van een bedrijf dat Topshop met lederwaren levert. Laetitia is een rijkdom aan informatie over Marokko en met haar kennis kunt u ontdekken verborgen pareltjes, zoals een make-up winkel verklaard een UNESCO world heritage site en de exacte winkel die Sienna Miller koopt haar Boheemse riemen uit; ze zal de prijs zelfs omlaag ruilen voor u. Hoewel als je met een luxe vakantie in Marokko of op Sienna Miller begroting bent, is dit iets minder van een probleem voor je.




Verblijf in Angie's luxe Hotel in Marokko




Terug voor Brad, en terwijl het filmen van Alexander met Colin Farrell, viel Angelina Jolie in liefde met Marokko. Haar voorkeur luxehotel in Marokko is Le Meriden N'Fis en het was terwijl Alexander die haar mede-ster, Colin, beroemde tot op $64,000 bill pijnigde filmen. Het hotel ligt in de zuidelijke Marrakesh, een bestemming begunstigd door film-makers vanwege de lage kosten van filmen en uitzicht op de schilderachtige bergen. Het hotel is gevestigd in 5 hectare aan tuinen en het hoogtepunt voor gasten is de serene olijf watervallen, die het beste in het land hebben goedgekeurd. Met een overvolle zwembad en 24 uur per dag kinderopvang plichten is het geen wonder dat Angelina keert terug naar dit hotel opnieuw en opnieuw met Brad en de familie.


No comments:

Post a Comment